ForumCalendarGalleryPytësoriKërkoLista AnëtarëveGrupet e AnëtarëveRegjistrohuidentifikimi

Share | 
 

 Disa kode per debllokimin e telefonave

Shko poshtë 
AutoriMesazh
arajka
Admin
avatar

Posts : 122
Voto : 308
Join date : 22/09/2008
Age : 41

MesazhTitulli: Disa kode per debllokimin e telefonave   Fri 21 May 2010 - 1:43

disa njerz shkojn jepin pare per me zhblloku telefonin edhe pse osht e thjeshte tash muni mos me shku hiq

Siemens:
C25
Secret Codes
PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 0606 # ju tregon Kodi sekret, por vetëm pa SIM Card.
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Gjuha Rivendos në zgjedhjen automatike: * # 0000 # pastaj butonin Green
Pin Out (electrical connections)
1 - GND
2 - SB
3 - POWER
4 - NC
5 - TX
6 - RX
7 - CLOCK
8 - DATA
9 - GND MIC
10 - HF MIC
11 - AUDIO
12 - GND AUDIO


S25
PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 0606 # ju tregon Kodi sekret, por vetëm pa SIM Card.
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Gjuha Rivendos në zgjedhjen automatike: * # 0000 # pastaj butonin Green

S25, M35, S35, C35

PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 0606 # ju tregon Kodi sekret, por vetëm pa SIM Card.
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Gjuha Rivendos në zgjedhjen automatike: * # 0000 # pastaj butonin Green

Siemens S1 Secret Codes

PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Tetris
Pushtet në telefon dhe shkruani PIN-in. para se telefoni ka bllokuar mbi rrjetin, F9, send numri i tyre, goditi butonin e djathte, hit 9. majtë është 2, e drejtë është 8, rotate is 5, and drop is 4.
Monitor Mode
1. Menu
2. 9 (Phone Options)
3. 7 (Phone Status)
4. Left Display Button (left MENU key)
5. 5553756
6. HangUp Button (Red kyçe Celular)
Now "Monitor" duhet të paraqitet në fund të Network Options menu. Pressing drejtë Display Button kur ne menyren e mbikqyrur do të tregojë një listë e gjashtë qelizat me sinjale të fortë. Test Mode Treguesit: (* = dispozicion vetëm kur telefononi në vazhdim)
CH Channel Number
RX Signal Strength (dB)
N NCC (Color Code)
B BCC (Color Code)
CI Cell ID (in Hex)
C1 + sa kohë para se telefoni ka detyruar të dorëzojë. (shih RX dhe RXAM)
LAI Location Area Identity. Display Network ID code (42F010 = 240,01) dhe MSC
TXPWR e transmetimit Power (dB)
RXAM forca Reeceive sinjal prerë-off point
TS * Time Slot Number
TA * Timing Advance. Largësia nga kullë në Km * 2
PL * Power Level
Prodhimi i energjisë Tabela
PL: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
dB: 33 31 29 27 25 23 21 19 17 15 13
Watts: 2 1,3 .8 .5 .3 .2 .13 .08 .05 .03 .02
LF * C1 me vlerë transmisson vazhdueshme nga kulla
LS * C1 Value me tranmission i shkëputur nga kulla
QF * Bit Error Rate me transmetimet e vazhdueshme nga kulla
QS * Bit Error Rate me transmetimin i shkëputur nga kulla
Gabim BER (bit rate) table
QF / QS register: 0 1 2 3 4 5 6 7
% E pak dërguar: 0,2 0,8 0,4 1,6 3,2 6,4 12,8 25,6
Tips and tricks
Nice Sunset në ekran. Siemens S3 ose të rinj
Në librin e telefonit në seksionin numër vet, vendin e parë ju duhet të shkruani në +12022243121 (Numri i Kapitol në Uashington DC) dhe për të shpëtuar atë pa një emër. Pastaj hapur këtë libër telefonik përsëri bëjmë në mënyrë që ju pëlqen të ndryshojë numrin por lënë mjet pa ndryshuar asgjë. Një perëndim dielli bukur do të shfaqet në ekran.
Pin Out
1 - GND
2 - SB
3 - POWER
4 - NC
5 - TX
6 - RX
7 - CLOCK
8 - DATA
9 - GND MIC
10 - HF MIC
11 - AUDIO
12 - GND AUDIO
Siemens S3 / S3 Secret Codes

PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Tetris
Pushtet në telefon dhe shkruani PIN-in. para se telefoni ka bllokuar mbi rrjetin, F9, send numri i tyre, goditi butonin e djathte, hit 9. majtë është 2, e drejtë është 8, rotate is 5, and drop is 4.
Monitor Mode
1. Menu
2. 9 (Phone Options)
3. 7 (Phone Status)
4. Left Display Button (left MENU key)
5. 5553756
6. HangUp Button (Red kyçe Celular)
Now "Monitor" duhet të paraqitet në fund të Network Options menu. Pressing drejtë Display Button kur ne menyren e mbikqyrur do të tregojë një listë e gjashtë qelizat me sinjale të fortë. Test Mode Treguesit: (* = dispozicion vetëm kur telefononi në vazhdim)
CH Channel Number
RX Signal Strength (dB)
N NCC (Color Code)
B BCC (Color Code)
CI Cell ID (in Hex)
C1 + sa kohë para se telefoni ka detyruar të dorëzojë. (shih RX dhe RXAM)
LAI Location Area Identity. Display Network ID code (42F010 = 240,01) dhe MSC
TXPWR e transmetimit Power (dB)
RXAM forca Reeceive sinjal prerë-off point
TS * Time Slot Number
TA * Timing Advance. Largësia nga kullë në Km * 2
PL * Power Level
Prodhimi i energjisë Tabela
PL: 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
dB: 33 31 29 27 25 23 21 19 17 15 13
Watts: 2 1,3 .8 .5 .3 .2 .13 .08 .05 .03 .02
LF * C1 me vlerë transmisson vazhdueshme nga kulla
LS * C1 Value me tranmission i shkëputur nga kulla
QF * Bit Error Rate me transmetimet e vazhdueshme nga kulla
QS * Bit Error Rate me transmetimin i shkëputur nga kulla
Gabim BER (bit rate) table
QF / QS register: 0 1 2 3 4 5 6 7
% E pak dërguar: 0,2 0,8 0,4 1,6 3,2 6,4 12,8 25,6
Unlock Sony Ericsson S3 (Not S3 COM)
(Për përdoruesit e përparuar vetëm)
Në adresat 0D8 të 0DD kodin faqe është ruajtur. Për të lexuar kodin nibbles shkëmbim të depozituara në adresat nga 0DA të 0DD. Error counter është në 0D9. Për të qartë Kodi Telefon shkruani në adresat nga 0D8 të 0DD: 00, 00, FF, FF, FF, FF.
Siemens rehati S3
Show IMEI code: * # 06 #
MONITOR MODE
Siemens S3 Com series kanë një regjim Monitor që mund të aktivizohet direkt nga tastiera përdoruesit standard. Në mënyrë që të aktivizojë këtë mënyrë, ju duhet të shkruani kodin veçantë qasje të programuar aktualisht në telefon.
Për të aktivizuar MONITOR MODE
1. Turn telefonin.
2. Futni kodin PIN qasje në shtyp OK. (Vetëm nëse është e lejuar).
3. Press Menu. (Left button lartë).
4. Press 9. (Phone Options).
5. Press 8. (Phone Status) (May be butonin në disa faqe 7).
6. Ju mund të shikoni Numri IMEI juaj
7. Left Display Button (Top left MENU key).
8. 7684666
9. HangUp Button. (Red kryesore Celular).
Shënim: Monitorimi duhet të paraqitet tani në fund të Network Options menu.
MONITOR MODE Toggle
Pressing drejtë Display Button kur ne menyren e mbikqyrur do toggle në 1 dhe 2 modes
Tips and tricks
Nice Sunset në ekran. Siemens S3 ose të rinj
Në librin e telefonit në seksionin numër vet, vendin e parë ju duhet të shkruani në +12022243121 (Numri i Kapitol në Uashington DC) dhe për të shpëtuar atë pa një emër. Pastaj hapur këtë libër telefonik përsëri bëjmë në mënyrë që ju pëlqen të ndryshojë numrin por lënë mjet pa ndryshuar asgjë. Një perëndim dielli bukur do të shfaqet në ekran.
Pin Out
1 - GND
2 - SB
3 - POWER
4 - NC
5 - TX
6 - RX
7 - CLOCK
8 - DATA
9 - GND MIC
10 - HF MIC
11 - AUDIO
12 - GND AUDIO

Nokia S4 / S4 Power Secret Codes
PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
MONITOR MODE
Nokia S4 seri haves gjithashtu një regjim Monitor që mund të aktivizohet direkt nga tastiera përdoruesit standard. Në mënyrë që të aktivizojë këtë mënyrë, ju duhet të shkruani kodin veçantë qasje të programuar aktualisht në telefon.
Për të aktivizuar MONITOR MODE
1. Menu
2. 9 (Phone Options)
3. 7 (Phone Status)
4. Left Display Button (left MENU key)
5. 7684666
6. HangUp Button (Red kyçe Celular)
Now "Monitor" duhet të paraqitet në fund të Network Options menu. Pressing drejtë Display Button kur ne menyren e mbikqyrur do të tregojë një listë e gjashtë qelizat me sinjale të fortë. Test Mode Treguesit: (* = dispozicion vetëm kur telefononi në vazhdim)
Hape Siemens S4
(Për përdoruesit e përparuar vetëm)
Në adresat 0D8 të 0DD kodin faqe është ruajtur. Për të lexuar kodin nibbles shkëmbim të depozituara në adresat nga 0DA të 0DD. Error counter është në 0D9. Për të qartë Kodi Telefon shkruani në adresat nga 0D8 të 0DD: 00, 00, FF, FF, FF, FF.
Pin Out
1 - GND
2 - SB
3 - POWER
4 - NC
5 - TX
6 - RX
7 - CLOCK
8 - DATA
9 - GND MIC
10 - HF MIC
11 - AUDIO
12 - GND AUDIO Siemens S25, M35, S35, C35 Secret Codes
PS zhbllokuar * # 0003 * (kodin sekret 8 digits) #
* # 0606 # ju tregon një Heksadecimal Kodi i madh, por vetëm pa SIM Card.
* # 06 # for checking IMEI (International Mobile Equipment Identity)
Gjuha Rivendos në zgjedhjen automatike: * # 0000 # pastaj butonin Green
S25
* # 00 (kodi ndërkombëtar prefiksi i vendit) # merrni gjuhën e atij vendi (në qoftë se mbështetet)
p.sh.: switches * # # 0.039 në gjuhën italiane, * # 0044 # or * # 001 # switches në anglisht
S35i
Fullscreen për WAP
Lidhur në internet, shtyp butonin dy herë të drejtë (një për regjistrim) dhe të gjitha linjat e statusit, një dorë e ekranit dhe dy në fund të ekranit, do të zhduket!! Pra, ju mund ta përdorni për shfletim të gjithë ekranin e internetit! Shtyp përsëri butonin linjave do të shfaqet.
Mbrapsht në krye Shko poshtë
Shiko profilin e anëtarit http://arsimkabashi.albanianforum.net
 
Disa kode per debllokimin e telefonave
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
 :: Temat :: Gjithqka per telefona mobil-
Kërce tek: